Last news in Fakti

17 Февруари, 2020 10:53 1 093 2

ЦСКА 1948 се похвали с нов центъра за рехабилитация и възстановяване

  • цска 1948-
  • рехабилитация-
  • възстановяване-
  • футбол-
  • втора лига

В специализирания сектор от базата на ЦСКА 1948 вече има сауна, вани, уреди за физиотерапия, ледогенератори, лекарски кабинет

ЦСКА 1948 се похвали с нов центъра за рехабилитация и възстановяване - 1
Снимка: sportal.

Ръководството на ЦСКА 1948 се похвали със сериозен напредък по изграждането на центъра за рехабилитация на клубната база в Требич. До две седмици "червените" ще разполагат с модерна зала за възстановяване, която ще е на разположение на футболистите на Йордан Юруков, съобщава sportal.bg.

В специализирания сектор от базата на ЦСКА 1948 вече има сауна, вани, уреди за физиотерапия, ледогенератори, лекарски кабинет.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Цесекара

    4 4 Отговор
    ЦСКА - София е само едно, а това ЦСКА 1948 е някаква измислица! Смвщешния Буфер със смешната му агитка ходят на ментето на мачовете!

    Коментиран от #2

  • 2 ЛИТЕКС-ЕТРОПОЛЕ

    2 3 Отговор

    До коментар #1 от "Цесекара":

    Така е обединеният Литекс е само един! Още от дете Литекс запали моето сърце! Още от дете съм от Чавдар Етрополе!