Last news in Fakti

17 Февруари, 2020 11:46 1 472 1

Напрежение в Манчестър Юнайтед, Солскяер скочи на футболен агент

  • манчестър юнайтед-
  • оле гунар солскяер-
  • мино райола

Погба е футболист на Манчестър Юнайтед, а не на Мино Райола

Напрежение в Манчестър Юнайтед, Солскяер скочи на  футболен агент - 1
Снимка: БГНЕС

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер показа, че не храни топли чувства към агента Мино Райола, който защитава интересите на френския национал в състава на "червените дяволи" Пол Погба. В последните дни Райола говори много за Погба, като дори лансира хипотезата, че французинът може да се завърне в Ювентус през лятото.

"Пол е футболист на Манчестър Юнайтед, а не на Мино Райола. Естествено, че не съм разговарял с него. И не съм толкова близък с Погба, за да му казвам да каже на Райола как трябва да говори", коментира Солскяер на пресконференция.

Сезонът на Погба е белязан от контузии и норвежецът му съчувства, като го посъветва да работи здраво, за да си възвърне формата.

"Той е футболист и иска да играе футбол. Последното нещо, което един играч желае, е да е контузен и да не може да допринесе с нищо за победите на отбора", каза още Солскяер.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Да се

    2 0 Отговор
    премахне агентството във футбола. Агенти нека имат само непълнолетните футболисти. На останалите, ако им има нещо, да ги пращат на психиатър.