Last news in Fakti

18 Февруари, 2020 17:14 920 0

Райола: Погба не е собственост на Солскяер

  • райола-
  • отговор-
  • погба-
  • манчестър юнайтед-
  • солскяер

Футболният агент отговори на нападката от страна на мениджъра на Манчестър Юнайтед

Райола: Погба не е собственост на Солскяер - 1
Снимка: БГНЕС

Мино Райола отговори на мениджъра на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер. Агентът на Пол Погба написа в Twitter, че „червените дяволи“ се отнасят с клиента му като със затворник.

Спекулациите около френския полузащитник не спират. Очаква се той да напусне „Олд Трафорд“ през лятото. Райола е в обтегнати отношения с Манчестър Юнайтед през последните месеци, опитвайки се да намери нов клуб на Погба.

Агентът говори пред италиански медии през уикенда и отново подсказа, че французинът ще напусне тима особено когато „червените дяволи“ за поредна година са извън битката за трофей.

Райола сподели, че вече е водил разговори с Ювентус за евентуално завръщане на Погба в „старата госпожа“. Това предизвика реакция от Солскяер, който заяви: „Пол е футболист на Манчестър Юнайтед, а не на Мино Райола. Естествено, че не съм разговарял с Райола. Не съм и толкова близък с Пол, че да го накарам да каже на агента си как трябва да говори“.

Мино Райола пък написа: „Пол не е мой, но със сигурност не е собственост и на Солскяеяр. Пол е на Пол Погба... Не можеш да притежаваш човешко същество. От дълго време е така както във Великобритания, така и навсякъде другаде. Надявам се, че Солскяер не предполага, че Пол е негов затворник. Преди Солскяер да коментира неща, които съм казал, би трябвало да се информира по-добре за съдържанието на казаното. Аз съм свободен гражданин, който може да мисли и да изразява мнението си. Досега бях може би прекалено мил с него. Солскяер би трябвало да си спомни какво каза на Пол през лятото. Мисля, че може би е разочарован по други причини и сега смеси различни проблеми. Мисля, че има други неща, за които да се тревожи. Поне аз бих го правил, ако съм на негово място“.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА