Last news in Fakti

17 Февруари, 2020 12:50 808 0

Черно море възстановява след мача с Дунав

  • черно море-
  • левски-
  • дунав русе-
  • футбол

Добрата новина за треньора Илиан Илиев е, че в тима няма контузени футболисти след срещата в Русе

Черно море възстановява след мача с Дунав - 1
Снимка: ПФК Черно море


Отборът на Черно море проведе първа за седмицата тренировка днес предиобед. Титулярите в срещата с Дунав в Русе, спечелена с 2:0, проведоха възстановително занимание на стадион "Тича".

Всички останали футболисти, включително и появилите се на смени в Русе, имаха нормална тренировка на стадион "Младост". Добрата новина за треньора Илиан Илиев е, че в тима няма контузени футболисти след срещата с Дунав, като единствено с травми са Жордао Кардосо и Фахд Актау, които пропуснаха двубоя от 21-вия кръг.

Утре варненци започват своята подготовка за домакинството на Левски от 22-ия кръг на efbet Лига. Срещата със "сините" е в събота от 14:15 часа.

До мача със столичани Черно море ще се готви по веднъж на ден.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА