Last news in Fakti

18 Февруари, 2020 14:41 2 247 0

Шефът на Барса иска спешна среща с Меси

  • лионел меси-
  • джосеп мария бартомеу-
  • барселона-
  • футбол

За да ги убеди лично, че разпространената вчера от Catalunya Radio информация не отговаря на истината

Шефът на Барса иска спешна среща с Меси - 1

Президентът на Барселона Джосеп Мария Бартомеу възнамерява да проведе среща с капитаните на тима днес, за да ги убеди лично, че разпространената вчера от Catalunya Radio информация не отговаря на истината, твърди ESPN. Каталунското радио съобщи, че ръководството на клуба е наело компания, която да се грижи за добрия имидж на президента, както и да “петни” авторитета на личности като Лионел Меси, съпругата му Антонела Рокуцо, Жерард Пике, Чави Ернандес, Карлес Пуйол, Джосеп Гуардиола и Жоан Лапорта.

Сензация: В Барселона наели фирма да петни името на Меси и да хвали президента

Футболистите бяха в почивка през изминалите два дни, което даде възможност на Лионел Меси да отскочи до Дубай за рекламен ангажимент. Тази вечер тимът има насрочена тренировка за 19:30 часа, а във времето преди нея босът ще иска да се види с Лео и с останалите капитани Серхио Бускетс, Жерард Пике и Сержи Роберто.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА