Last news in Fakti

17 Февруари, 2020 14:27 2 368 8

Сензация: В Барселона наели фирма да петни името на Меси и да хвали президента

  • барселона-
  • лионел меси-
  • джосеп мария бартомеу-
  • футбол-
  • ла лига

Въпросната компания използва стотина акаунти в Twitter и Facebook, за да възхвалява Бартомеу и да накърнява имиджа на неговите “врагове”

Сензация: В Барселона наели фирма да петни името на Меси и да хвали президента - 1
Снимка: БГНЕС

Ръководството на Барселона е наело компания, която да се грижи за добрия имидж на президента Джосеп Мария Бартомеу, както и да “петни” авторитета на личности като Лионел Меси, Антонела Рокуцо, Жерард Пике, Чави Ернандес, Карлес Пуйол и Жоан Лапорта. Това твърди програма Què t'hi jugues, цитирана от Marca. Въпросната компания използва стотина акаунти в Twitter и Facebook, за да възхвалява Бартомеу и да накърнява имиджа на неговите “врагове”.

Например, Меси постоянно е атакуван заради нежеланието си да подпише дългосрочен договор с Барса. Греховете на Пике пък са свързани с бизнеса му и в частност ангажиментите му с развитието на Купа “Дейвис”. Според програмата от клуба потвърдили, че е наета такава компания, но отхвърлят твърденията, че е ползвана за такива цели. От “Камп Ноу” платили около един милион евро за дейността на компанията. Сумата била разпределена в шест фактури.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 456

    7 23 Отговор
    Кой каза че Меси е играч? Много по-добре е имало , има и ще има. Изобщо не трябва фирма или човек да се наема за това. Меси е един футболист от средно ниво.

    Коментиран от #2, #5

  • 2 789

    17 4 Отговор

    До коментар #1 от "456":

    В селото ти е пълно с по-добри от него съгласен съм. Как само припкат по поляните.

    Коментиран от #3

  • 3 456

    4 13 Отговор

    До коментар #2 от "789":

    Има и в селото и в града. Гледам децата отвън как играят футбол и вярвай ми има две,три хлапета които ако ги види Меси ще иска уроци от тях. А и в махалите има , и в училище.

    Коментиран от #8

  • 4 456

    6 14 Отговор
    Меси освен че е среден футболист е и нагъл. Видя се какво направи на световното. Пълна нула. А за културата му -за това няма какво да се говори.

    Коментиран от #6

  • 5 Добърден

    9 4 Отговор

    До коментар #1 от "456":

    Ти трябва да си от тая фирма най-вероятно. Да не си забравиш песотата.
    А колко е вярна информацията в статията може да говори това че е изфабрикувана от вестник Марка разбирай Мадрид, Реал и други дребни души.
  • 6 Добърден

    8 2 Отговор

    До коментар #4 от "456":

    Ти освен че говориш глупост май си и вярваш.
    А от това какво говориш се вижда колко (въобще не) разбираш от футбол.

    Коментиран от #7

  • 7 456

    2 7 Отговор

    До коментар #6 от "Добърден":

    Добре де, харесва си Меси. На мен не ми харесва ни като футболист нито като човек. Но мога да му купя и изпратя една самобръснапка, поне да се обръсне и тогава да, заприлича поне малко и на човек
  • 8 Има, ама

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "456":

    много крадат. А и освен това и мургавеят.