Last news in Fakti

18 Февруари, 2020 15:44 825 1

Клоп: Атлетико не играе толкова зле, колкото всички смятат

  • клоп-
  • атлетико мадрид-
  • симеоне-
  • шампионска лига-
  • ливърпул-
  • похвала

"Те са истинска машина и, ако не си фокусиран, няма да отправиш и точен удар", смята наставникът на Ливърпул

Клоп: Атлетико не играе толкова зле, колкото всички смятат - 1
Снимка: БГНЕС

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп говори предпазливо преди срещата от осминафиналите на Шампионска лига срещу Атлетико Мадрид. Двубоят стартира от 22:00 часа. Германецът не забрави да похвали тима на Диего Симеоне, като заяви, че мърсисайдци се изправят срещу един добре организиран отбор:

„Атлетико не играе толкова зле, колкото всички смятат. Знам, че бяха принудени да направят някои промени и са в период на преход. Това отнема време, а хората не ти дават време. Те загубиха Гризман, Хуанфран, Габи… Трябваше да изграждат отбора наново и Симеоне направи точно това. Не смятам, че в Атлетико са твърде притеснени. Изгледах пет от мачовете им през сезона. Във футбола не става въпрос само за атрактивност, важна е успеваемостта. Ако има момент, в който трябва да покажеш най-доброто, това е срещу Атлетико. Те са истинска машина и, ако не си фокусиран, няма да отправиш и точен удар. Аз съм германец и се възхищавам на тези неща. Ние обаче също сме добре организирани и сме тук, за да направим всичко възможно за победата“, заяви Симеоне.

„Ние смятаме, че имаме силите да стигнем до финала и да го спечелим, но ние не сме единственият тим, който има качествата да спечели Шампионска лига. Не се чувстваме като победителите от миналия сезон, по-скоро като кандидати за тазгодишното издание на турнира. Ако искаме да триумфираме, ще трябва да дадем всичко от себе си“, добави той.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Враца Баце

    0 0 Отговор
    Прав е, играят много по-зле, отколкото всички смятат.