Last news in Fakti

20 Февруари, 2020 06:59 2 766 5

Левски намери финансиране до лятото

  • левски-
  • футбол-
  • финансиране

Трима бивши собственици ще правят редовни месечни дарения, с които „сините” не би трябвало да имат проблеми да завършат първенството

Левски намери финансиране до лятото - 1

Трима бивши собственици на Левски ще финансират клуба до месец май, когато приключва българския шампионат. Те ще правят редовни месечни дарения, с които „сините” не би трябвало да имат проблеми да завършат първенството.

Тримата бизнесмени са Иво Тонев, Александър Ангелов и Николай Иванов. Тримата притежаваха мажоритарния дял от акции в периода юни 2015 – август 2016.

Новината съобщи Иво Тонев пред bTV.

“С Александър Ангелов и Николай Иванов взехме решение да правим дарения на Левски всеки месец до края на сезона. Не желая да коментирам нищо повече, нито за какви суми става дума. Сега е моментът всеки, който обича Левски да помогне”, сподели Тонев.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Фернандо Алонсо

    6 7 Отговор
    Адвокатът на Пеевски и Тотонев на Боко човекът ще спасяват отбора на всички власти....Нищо ново под Слънцето. Всички гове.а сега ще кажат, че това е нормално, но аз не съм чул Ангелов или Тотонев да даряват пари например на фондацията на Божков или на Еврофут.ол, те също изпаднаха в тежка криза....,май..:)
  • 2 САМО ЛЕВСКИ!

    7 5 Отговор
    ЛЕВСКИ СА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ КОИТО ОБИЧАТ СВОБОДАТА, А НЕ РОБСТВОТО НЕЗАВИСИМО ТУРСКО ИЛИ РУСКО !
  • 3 Петко

    5 0 Отговор
    Тези пари едва ли са от адвокатските хонорари. Ясно е, че тези са подставени персони. Онзи ще поддържа отбора на системи с дарения докато не вземат акциите от собственика Васил Божков. Когато Онзи стане стане мажоритарен собственик чак тогава парите към "Левски" ще потекат отново както се полага.
  • 4 Javor

    2 0 Отговор
    Нищо ново не намериха, а добре познаия адвокат на пеевски!
  • 5 Случаен

    1 0 Отговор
    Народе докога ще тьрпиш една и сьща схема на Боко и Шиши......................................В цялата дьржава....Да ви правят на маймуни....Нямате ли капка достойнство....Господ да пази Бьлгария..