20 Февруари, 2020 10:13 2 369 0

Меси каза за скандала в Барселона и посочи основните фаворити в Шампионската лига

  • лионел меси-
  • барселона-
  • футбол

На срещата с президента Бартомеу той не ни каза нищо по-различно от това, което заяви публично

Меси каза за скандала в Барселона и посочи основните фаворити в Шампионската лига - 1

Звездата на Барселона Лионел Меси даде интервю за Mundo Deportivo, в което коментира отношенията си с клуба и скандала след информациите, че ръководството на Барса целенасочено работи срещу имиджа на част от футболистите. Аржентинецът посочи и основните конкуренти на Барса в Шампионската лига.

“Разбрах за тези твърдения, докато пътувах. Бях изненадан. На срещата с президента Бартомеу той не ни каза нищо по-различно от това, което заяви публично. В интерес на истината, смятам, че всичко това е странно. Трябва да изчакаме доказателствата, за да разберем дали всичко е истина, или не”, сподели Меси.

“Барселона е моят дом и тук се чувствам перфектно. Живея тук повече време, отколкото съм прекарал в родния Росарио. Дали мога да играя до 40? Ще видим, ще видим… В момента се чувствам отлично физически, дори по-добре от предишните години. Може би не вкарвам толкова много голове, но като кондиция нямам никакви проблеми”, отчете Лео.

“Не съм учуден от победата на Атлетико Мадрид над Ливърпул. В деня на жребия за осминафиналите си коментирахме в обора, че това е равностойна двойка. Атлетико има голям опит в Шампионската лига. Те са много силни в мачовете на директна елиминация и още веднъж го показаха. Мисля, че Диего Симеоне върши великолепна работа. Година след година съставът се променя, но Атлетико продължава да играе по своя начин, а футболистите са уверени в това, което правят”, каза аржентинецът.

“В Шампионската лига винаги е трудно. Пари Сен Жермен загуби от Борусия (Дортмунд), а Атлетико победи Ливърпул. Смятам, че в момента най-силни са Ливърпул, Ювентус, ПСЖ и Реал Мадрид”, посочи Меси.

На въпрос за наказанието на Манчестър Сити от УЕФА и дали Барса може да се възползва и да привлече например Серхио Агуеро, аржентинецът отговори уклончиво, като каза, че вероятно някои играчи на “гражданите” биха си потърсили други отбори, но това не е сигурно.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА