Last news in Fakti

20 Февруари, 2020 07:22 1 595 6

Феновете на Локо блокираха Пловдив, протестират срещу кмета (ВИДЕО)

  • фенове-
  • протест-
  • локомотив пловдив-
  • здравко димитров

Подозренията ни, че се работи избирателно в името на лични интереси, се оправдават и няма да стоим безучастни

Феновете на Локо блокираха Пловдив, протестират срещу кмета (ВИДЕО) - 1

Феновете на Локомотив Пловдив излязоха на протест срещу кмета Здравко Димитров и блокираха бул. "Цар Борис Трети Обединител". Поводът за действията им станаха думите на градоначалника, че не е добър вариант френска фирма да построи стадион Пловдив заради изискването ѝ съоръжението да се ползва и от двата клуба. Като мотив той изтъкна непримиримостта между Локо и Ботев.

Снощи феновете излязоха с официална декларация против твърденията на кмета. „Подозренията ни, че се работи избирателно в името на лични интереси, се оправдават и няма да стоим безучастни. Не сме уведомени някой от наша страна да е упълномощавал кмета да прави подобни изявления, с които затваря вратата пред възможността Пловдив да има отново своя голям градски стадион, а най-големият спортен комплекс да бъде облагороден и придобие цивилизован вид. Неговото моментно състояние отразява управлението през последните години, но с особена сила той е отражение на кметската институция в Пловдив – захабен, с нарушена конструкция и изискващ спешен ремонт, а може би цялостна смяна!

Днешното изказване е поредното доказателство за намеренията на г-н Димитров да завърши започнатата скандална схема на един опорочен проект на бул. „Източен“, за да се облагодетелства един отбор за сметка на друг и то с държавни пари. Докога един самозабравил се кмет ще действа като фен и това ще бъде толерирано? Не е ли той кмет на цял Пловдив или само една на част от града ни? По какви норми един отбор ще получи чисто нов стадион, а друг евентуално една тренировъчна база? Това ли е равнопоставеността, за която г-н Димитров пледираше преди изборите?

Категорично завяваме, че няма да допуснем тази еднополова любов между кмет, община и една част от феновете на града ни да бъде за сметка на Локомотив Пловдив и неговите привърженици и ще предприемем крайни действия в най-скоро време!”, написаха вчера феновете.

Днес привържениците на Локомотив решиха да предприемат и ефективни действия и за кратко блокираха движението по възловия пловдивски буливард и в двете посоки. „Искаме равнопоставеност и прозрачност! Зико - фен или кмет ?! Избери си”, бяха изписали на плакати феновете. Те се зарекоха следващият път стотиците коли да са на няколко места, а отговорността за пълния блокаж на града да бъде изцяло на кмета.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Гербаджийски назначения

    10 0 Отговор
    Вън от властта на всички гарги от герб
  • 3 Мили дебили

    1 7 Отговор
    Самозабравили се лумпени!
  • 4 мани мани

    4 0 Отговор
    тия три, четири дни ще поскапва малко нифелен дъждец, но инак се задава прекрасно топло време и си е само за протести, така че бай ганьо, стига си седя в тъпият си хапартамент, ами излизай на протести, да та е'а!!! поскапва не е поскъпва, но ще поскъпва всичко, закоту сти прости! и не стачкувате
  • 5 боцмана

    4 0 Отговор
    Като ви излъгаха да гласувате за Зико , кой ви е виновен.

    Коментиран от #6

  • 6 Моряк

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "боцмана":

    Ако е за зелёный потник имаме си фатмак президент този кмет щеше да прави ревизия на общината ако така я кара пловдив ще стани червен на общинския стадион ще играят и другите отборит