Last news in Fakti

21 Февруари, 2020 12:35 862 2

Локо Пловдив тества австралийски класен нападател - национал

  • бруно акрапович-
  • локомотив пловдив-
  • ели бабал

28-годишният таран впечатлява с ръст от 195 см

Локо Пловдив тества австралийски класен нападател - национал - 1
Снимка: БГНЕС

Локомотив Пловдив е на път да осъществи късен трансферен удар и да намери класен нападател, който да подсили състава. На "Лаута" очакват пристигането на австралийския национал Ели Бабал. Причината е, че в момента Анте Аралица не се намира във върхова форма, а Ален Ожболт бе продаден на Слован Братислава.

28-годишният таран впечатлява с ръст от 195 см. За последно е играл за тайландския Чайнхат, но в момента е свободен агент. След обстоен видеоанализ треньорът Бруно Акрапович е дал съгласие за проби на Бабал.

Нападателят е роден в Сараево, но заради войната в бивша Югославия семейството му емигрира в Австралия. Има два гола в два мача за националния отбор на "кенгурутата".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.