Last news in Fakti

21 Февруари, 2020 10:49 1 402 0

Треньорът на Ейбар: Меси си почива докато играе

  • лионел меси-
  • барселона-
  • ейбар-
  • хосе луис мендилибар

Аржентинецът имаше натоварена седмица с много пътувания, но според специалиста това няма да му попречи да вземе участие

Треньорът на Ейбар: Меси си почива докато играе - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорът на Ейбар Хосе Луис Мендилибар не вярва, че звездата на Барселона Лионел Меси ще пропусне съботния сблъсък между двата отбора на "Камп Ноу" от програмата на 25-ия кръг в Примера дивисион. Аржентинецът имаше натоварена седмица с много пътувания, но според специалиста това няма да му попречи да вземе участие.

"Не вярвам да пропусне мача. Той си почива по време на играта, защото знае кога да се мобилизира и да направи включване. Той ще страда повече, ако гледа от трибуните. Спомням си един епизод от времето, когато бях треньор на Осасуна и имахме гостуване на Барселона. Меси се беше натровил, пропусна тренировката и започна като резерва. Вече губехме с 0:2 когато той влезе. Вкара два гола и загубихме с 0:4", споделя Мендилибар, който определено има поводи за притеснения от аржентинеца.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА