Last news in Fakti

21 Февруари, 2020 15:47 2 213 0

Гуардиола: Барселона да не говорят много!

  • бартомеу-
  • гуардиола-
  • радост-
  • наказание-
  • обжалване-
  • манчестър сити-
  • барселона

„Ако в Барселона са щастливи, защото сме наказани, бих им казал, че ще обжалваме", заяви испанецът

Гуардиола: Барселона да не говорят много! - 1
Снимка: БГНЕС

Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола не пропусна да коментира изказването на президента на Барселона Хосеп Мария Бартомеу по повод наказанието, което бе наложено на „гражданите“ да не участват в европейските клубни турнири през следващите два сезона.

Бартомеу поздрави ФИФА за предприетите мерки спрямо Манчестър Сити, след като бе установено, че английският клуб е нарушил правилата за „Финансов феърплей“.

„Все още нищо не е приключило. Клубът смята, че санкцията е несправедлива и затова ще обжалваме решението. Всичко, което може да направим е на терена. Това, което сме направили през последните четири години. Вярвам на 100% в клуба“, коментира Гуардиола.

„Ако в Барселона са щастливи, защото сме наказани, бих им казал, че ще обжалваме. Моят съвет към Барселона е да не говорят твърде силно“, каза Пеп във връзка с последните думи на Бартомеу.

„Оптимисти сме, че догодина ще бъдем в Шампионска лига“, продължи мениджърът на Манчестър Сити.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА