Last news in Fakti

23 Февруари, 2020 12:12 967 3

Интер може да приемe Лудогорец пред празни трибуни

  • интер-
  • лудогорец-
  • лига европа-
  • коронавирус

Италианското правителство обяви вчера, че ще предприеме мерки за изолирането на 11 селища, повечето от които се намират в северната област Ломбардия

Интер може да приемe Лудогорец пред празни трибуни - 1
Снимка: БГНЕС

Огромна е възможността реваншът между Интер и Лудогорец от 1/16-финалите на Лига Европа да се играе пред празни трибуни, съобщава днес Corriere della Sera.

Решението не е окончателно, но е продиктувано от мерки за сигурност, след като Италия бе ударена от Коронавирус. Днес три срещи от италианската Серия “А” бяха отменени, една от които е между Интер и Сампдория.

Италианското правителство обяви вчера, че ще предприеме мерки за изолирането на 11 селища, повечето от които се намират в северната област Ломбардия.

В страната бяха открити 79 случая на новия Коронавирус. Двама от заразените починаха - 78-годишен мъж и 77-годишна жена.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Алфа Вълкът

    0 1 Отговор
    Тез рязаните да се върнат после да ни изпозаразят.
  • 2 счетоводител

    0 1 Отговор
    Ще го приеме пред празни каси.
  • 3 Спиро

    0 1 Отговор
    Ади сега, коронавирус?! Ами не са могли да продадат и 5 билета.