23 Февруари, 2020 19:06 2 429 4

Етър спря Лудогорец (ВИДЕО)

  • лудогорец-
  • етър-
  • футбол

Срещата във Велико Търново приключи при резултат 1:1

Етър спря Лудогорец (ВИДЕО) - 1


Лудогорец не успя да спечели гостуването си на Етър в последния от програмата за деня двубой от 22-ия кръг в шампионата.

"Орлите" загубиха през седмицата от италианския Интер в 1/16-финалите на Лига Европа в Разград и искаха да си върнат самочувствието преди реванша на "Джузепе Меаца" през следващата седмица. Това обаче не се случи, като срещата във Велико Търново приключи при резултат 1:1.

Точен за домакините беше Иван Стоянов, докато за гостите се разписа Марселиньо.

Треньорът Павел Върба отново не можеше да разчита на голмайстора Клаудиу Кешеру, който се контузи в навечерието на двубоя с Интер, но ще се възстанови за мача на 27 февруари.

Първото полувреме премина при абсолютната доминация на гостуващия състав. Шампионите не оставиха свободно пространство за опонента си, като в даден момент от двубоя притежанието на топката беше достигнало 83% в полза на "орлите".

Само в началните двайсетина минути разградчани на три пъти стигнаха до голови ситуации, като гредите зад Господинов спасяваха тима му и запазваха резултата непроменен.

Вандерсон и Марселиньо оставаха на крачка от истината, като стражът на домакините полагаше неимоверни усилия, но дори и това не бе достатъчно. За щастие на великотърновци, кълбото така и не пожела да премине голлинията.

Шверчок пък бе изведен по чудесен начин от Вандерсон в средата на полувремето. Той остана сам срещу вратаря, но не стреля точно.

Отново таранът на "зелените" опита акробатично изпълнение малко по-късно, но ножичният му удар се отби в напречната греда.

Гол на Каули пък бе отменен заради засада, но повторенията показаха, че такава по-скоро няма. Попадението бе атрактивно, като Оливейра разстреля Господинов и не му остави възможност за адекватна реакция. Въпреки това двете нули се запазиха.

До почивката и Вандерсон можеше да даде предимство на състава си, но изстрелът му попадна в тялото на съперников бранител.

Така или иначе равенството се запази до почивката.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 2882

    11 2 Отговор
    Тия тъпаци не могат да бият Етър тръгнали да бият Интер нещастно отборче
  • 2 Без име

    5 0 Отговор
    Върба страшен дебют прави.
    Да бяха оставили Генчев.
    Нещастници.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 ПЕЕВ

    0 1 Отговор
    САМО ЛЕВСКИ