26 Февруари, 2020 00:01 2 555 1

Байерн Мюнхен постави на колене Челси (ВИДЕО)

  • байерн мюнхен-
  • челси-
  • шампионска лига

Баварците победиха с 3:0 в първия мач от осминафиналите за Шампионската лига

Байерн Мюнхен постави на колене Челси (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Байерн Мюнхен записа класически успех с 3:0 над Челси в първия осминафинален мач за Шампионската лига с 3:0.

Това е втора убедителна победа за баварския гранд в Лондон в настоящото издание на турнира. Серж Гнабри вкара два гола, като си взаимодействаше прекрасно с Левандовски. Полякът вкара третото попадение, получавайки топката пред вратата след отличен пробив на Алфонсо Дейвис. В края на мача Маркос Алонсо от Челси получи глупав червен картон за удар без топка на Левандовски.

Байерн Мюнхен постави на колене Челси (ВИДЕО)
Снимка: БГНЕС

Мачът започна с високо темпо. Домакините се опитаваха да се надиграват с фаворизирания си съперник, но много добре се затваряха отзад. Постепенно играчите на Байерн овладяха инициативата и достигнаха до няколко не лоши възможности за гол.

Байерн Мюнхен постави на колене Челси (ВИДЕО)
Снимка: БГНЕС

Кабайеро на три пъти предотврати почти сигурни голове във вратата си, след като Левандовски беше извеждан сам срещу него. Томас Мюлер нанесе един опасен удар, но топката за малко не навести мрежата. Негов удар със задната част на главата срещна гредата на вратата на Челси.

Байерн Мюнхен постави на колене Челси (ВИДЕО)
Снимка: БГНЕС

От другата страна Челси играеше на контри и търсеше грешки на Нойер. Веднъж вратарят на Байерн подари топката, но до точен удар не се стигна. Маркос Алонсо стреля от хубава позиция в края на полувремето, но Нойер спаси с вещина.

Това, което не се случи през първото полувреме, стана факт през второто. Челси опита нещо в първите минути, но смъртоносният дует Роберт Левандовски - Серж Гнабри изработи два гола за три минути и предреши сблъсъка.

Байерн Мюнхен постави на колене Челси (ВИДЕО)
Снимка: БГНЕС

В 51-ата минута Гнабри овладя на гърди и подаде на Левандовски по лявото крило. Полякът върна топката към съотборника си, който вкара за 0:1 от границата на наказателното поле.

В 54-ата минута при бърза контра Левндовски изведе Гнабри отляво, който напредна и с диагонален премерен удар увеличи резултата на 0:2.

Байерн Мюнхен постави на колене Челси (ВИДЕО)
Снимка: БГНЕС

Баварците продължиха да доминират и търсеха още голове. Играчите на Челси също опитаха да не са капо, но така и не можаха да стигнат до него.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 О неразумни юроди

    3 2 Отговор
    Как ще сравнявате Дон Диего с Месито бе. Знаем какво беше Аржентина с Марадона. Знаем колко смешна е сега с Меси. Марадона направи Аржентина световен шампион. Игра и на още един финал, подарен от съдиите на Германия. На колко финала на световни първенства е играла Аржентина с Меси? Точно нула нали. И няма и да играе. Те толкова му е таланта на Месито. Дон Диего беше в състояное да победи сам всеки отбор. Как направи англичаните смешни. Като колчета си ги мина всичките през цялото футболно покеле и заби гола на хилядолетието. Ако Меси няма кой да му прави играта, щеше да си е пълна нула. Дон Диего правеше играта. Голмйстор, плеймейкър, единствения на света роден с топка в краката. Това са думи на самия крал на футбола Пеле.
    А'ре скрийте се.