Last news in Fakti

27 Февруари, 2020 00:00 3 250 2

Манчестър Сити обърна Реал на "Бернабеу" (ВИДЕО)

  • реал мадрид-
  • манчестър сити-
  • шампионска лига

"Гражданите" победиха с 2:1 в Шампионската лига

Манчестър Сити обърна Реал на "Бернабеу" (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Манчестър Сити направи огромна крачка към четвъртфиналите в Шампионската лига. "Гражданите" победиха с 2:1 Реал (Мадрид) на "Бернабеу" в първи мач от 1/8-финалите в турнира. Иско изведе "кралете" напред в резултата след час игра. В 78-ата минута Габриел Жезус изравни, а в 83-ата минута Кевин де Бройне се разписа от дузпа, за да оформи обрата. Малко след това Серхио Рамос беше изгонен.

Манчестър Сити обърна Реал на "Бернабеу" (ВИДЕО)

Двата тима започнаха предпазливо срещата. В 16-ата минута Варан опита шут от далечна дистанция, който бе прекалено неточен. Пет минути по-късно Де Бройне изведе Габриел Жезус на добра позиция, но бразилецът стреля в обсега на Куртоа, който изби.

Малко след това опасен удар на Де Бройне премина покрай вратата. След половин час игра Бензема стреля с глава след прецизно центриране на Ферлан Менди. Едерсон успя да избие с една ръка. Топката отиде към Винисиус, който се подхлъзна преди да нанесе удар и падна.

Манчестър Сити обърна Реал на "Бернабеу" (ВИДЕО)

В 37-ата Бернардо Силва прати топката в ръцете на Куртоа. В добавеното време на частта при изпълнение на корнер Жезус отправи изстрел, топката рикошира в Серхио Рамос, но Валверде я изби от голлинията.

Манчестър Сити обърна Реал на "Бернабеу" (ВИДЕО)

В 50-ата минута техничен удар на Марез мина покрай лявата греда. Шест минути след това Куртоа се намеси добре след нов удар на Марез. Секунди по-късно алжирецът отново се озова на стрелкова позиция. Той бе изведен сам срещу Куртоа, но и този път белгиецът спаси.

В 60-ата Винисиус увлече няколко играчи на Сити след грешка на Отаменди и подаде топката на непокрития около точката за дузпа Иско, която я прати в противниковата мрежа за 1:0.

Манчестър Сити обърна Реал на "Бернабеу" (ВИДЕО)

Десет минути след това Рамос се оказа на стрелкова позиция на десетина метра от целта, но ударът му бе блокиран от защитник.

"Гражданите" стигнаха до изравнителен гол в 78-ата минута. Де Бройне центрира отляво в наказателното поле, Рамос изпусна Габриел Жезус, който с глава насочи топката във вратата. "Белите" имаха претенции за нарушение срещу защитника, но такова не бе отсъдено.

Манчестър Сити обърна Реал на "Бернабеу" (ВИДЕО)

В 83-ата минута Карвахал фаулира Стърлинг в наказателното поле. Главният рефер бе категоричен - дузпа за Сити. Зад топката застана Кевин де Бройне, който вкара за 1:2.

Три минути след това "белите" сбъркаха при изнасянето на топката. Жезус се устреми сам срещу Куртоа и бе фаулиран от Рамос. Капитанът на "белите" получи директен червен картон.

В продължението на срещата Ферлан Менди се озова на добра позиция, но не успя да нанесе голов удар.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 спомен

    5 1 Отговор
    Рамос и в първата минута да го изгони съдията е заслужено. Това е непочтен и груб футболист , ако си спомняте близкото минало.
  • 2 Гост

    0 0 Отговор
    Рамос е изключително брутален и злобен футболист!Всеки мач има логика за червен картон, а и простотиите, които прави са за ментално увреден човек!