Last news in Fakti

27 Февруари, 2020 16:59 1 272 3

Лудогорец и Интер излизат с основните си нападатели

  • интер-
  • лудогорец-
  • лига европа-
  • лукаку-
  • върба-
  • реванш-
  • кешеру

Кешеру и Лукаку ще вземат участие в днешната среща

Лудогорец и Интер излизат с основните си нападатели - 1
Снимка: БГНЕС

Водещите нападатели на Интер и Лудогорец Ромелу Лукаку и Клаудио Кешеру ще започнат титуляри за двата тима в днешния сблъсък по между им в среща реванш от 1/16 финалите на Лига Европа, който започва в 22 часа. В Разград Кешеру не бе на разположение на Павел Върба, тъй като бе контузен. Лукаку остана на резервната скамейка, а след като влезе на терена се отчете с гол и асистенция.

Според италианските медии Лукаку ще е единствената промяна в състава на Интер в сравнение с първата среща. Той ще заеме мястото на наказания Лаутаро Мартинес, който натрупа жълти картони и е извън плановете на Конте. Останалите 10 футболисти ще се повторят с десетте, които играха и в Разград.

В Лудогорец завръщането на Кешеру се очаква с най-голям интерес. В първата среща титуляр бе Якуб Швиерчок, който не остави добри впечатления от изявите си. Румънецът не игра и в мача срещу Етър, за да е 100% готов за срещата на "Джузепе Меаца". Другата очаквана промяна в състава на Върба е свързана с наказанието на Абел Анисе, като неговото място ще бъде заето от Стефан Баджи.

Разградчани днес пропуснаха традиционната разходка преди обед, каквато се провежда преди всеки един европейски мач. Футболистите на Лудогорец нямат право да излизат от хотела си, като това ще се случи единствено при тръгването за мача довечера.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Домус ага

    3 0 Отговор
    Футболистите ми като заразят България с коронавирус, ще изкарам още един милиард от лекарства.
  • 2 Без Лукоки

    0 0 Отговор
    и светлия бразилец няма да стане абсолютно нищо в атака. На кой език да ви го кажа, че ми омръзна да повтарям като папагал на японски.

    Коментиран от #3

  • 3 👑 вирус

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Без Лукоки":

    Искаш да кажеш на китайски 🤣😂🤣