27 Февруари, 2020 18:58 1 542 2

Григор Димитров: Сам си направих мача труден

  • димитров-
  • тенис-
  • форма-
  • тежест-
  • мач-
  • турнир-
  • победа-
  • манарино

"Ще трябва да съм по-прецизен при изпълнението на ударите си", заяви българският тенисист

Григор Димитров: Сам си направих мача труден - 1
Снимка: БГНЕС

Българският тенисист Григор Димитров заяви след драматичната победа над Адриан Манарино на турнира в Акапулко, че сам си е направил мача труден. Както е известно първата ни ракета спечели срещата с 6:7(8), 6:2, 7:6(2).

Григор бе категоричен, че се намира в много добра физическа форма, но трябва да бъде по-концентриран, ако иска да продължи да печели мачовете си. На четвъртфиналите той излиза срещу Станислас Вавринка.

"Беше много луд мач. След като спасих двата мачбола си мислех единствено какво мога да направя, за да остана в двубоя. Бях много изненадан от себе си, тъй като по едно време не можех да вкарам дори един първи сервис. Сам си направих мача труден. Съперникът ми пък се възползва от шансовете си. Всичко, което трябваше да направя е да остана в мача и да се боря. Физически съм много добре. Не знам защо трябваше да си направя мача толкова труден. Атмосферата бе невероятна. Сега ще се насладя на момента и, може би, ще погледам част от мача. В първия сет много неща не ми се получаваха. Допуснах много грешки. В такива моменти просто трябва да намериш друг начин да спечелиш срещата. Аз знаех, че имам на какво да разчитам. След като загубих втория сет успях да се съвзема бързо. Знаех, че физически съм в много добро състояние, знаех какво трябва да направя. Фокусирам се върху следващия си мач. Ще трябва обаче да съм по-прецизен при изпълнението на ударите си", обясни родният тенисист.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Независим

    6 2 Отговор
    Даваи Григоре.Ти можеш.
  • 2 Независим

    3 2 Отговор
    Ти сам си се учудил какво става с тебе,ама да ти кажа ние вече не се чудим,защото отдавна сме разбрали,че вече неможеш да надминеш себе си...8596