Last news in Fakti

2 Март, 2020 18:40 1 036 0

Медиите в Италия потвърдиха: Ювентус е в напреднали преговори за Пол Погба

  • пол погба-
  • ювентус-
  • манчестър юнайтед-
  • футбол

Според Tuttosport Юве вече е „твърде далеч” в разговорите с английските си колеги и се очаква съвсем скоро да отправи и конкретна оферта за световния шампион с Франция

Медиите в Италия потвърдиха: Ювентус е в напреднали преговори за Пол Погба - 1
Снимка: БГНЕС

Медиите в Италия потвърдиха, че Ювентус е в напреднали преговори с Манчестър Юнайтед за връщането на Пол Погба обратно в Торино. Френският полузащитник напусна „бианконерите” през лятото на 2016-а година за рекордните 100 милиона евро, но през този сезон има едва осем мача във всички надпревари за „червените дяволи”.

Според Tuttosport Юве вече е „твърде далеч” в разговорите с английските си колеги и се очаква съвсем скоро да отправи и конкретна оферта за световния шампион с Франция.

Откак се завърна на „Олд Трафорд”, откъдето бе взет в Юве, Погба има 102 мача в Премиършип, в които има 24 гола и 25 асистенции.

Снажният халф също така е спряган за преминаване в Реал Мадрид, като се очаква той да бъде продаден за около 110 милиона евро.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА