Last news in Fakti

2 Март, 2020 17:33 968 0

Буфон още умува дали ще играе след лятото

  • джанлуиджи буфон-
  • ювентус-
  • футбол

42-годишният вратар се завърна в Торино след престой в ПСЖ и се надява да помогне на тима този сезон да стигне до няколко отличия

Буфон още умува дали ще играе след лятото - 1

Легендата на Ювентус Джанлуиджи Буфон все още не е решил дали ще играе след лятото или ще сложи край на кариерата си. Това разкри агентът му Силвано Мартина. 42-годишният вратар се завърна в Торино след престой в ПСЖ и се надява да помогне на тима този сезон да стигне до няколко отличия. "Той ще вземе решение за бъдещето си. Нещата засега са добре, но не сме говорили за това", заяви мениджърът.

Ювентус не е много убедителен този сезон, но е в битката за три трофея. "Не всички години са еднакви. Трудно е да спечелиш първенство, да не говорим за девет пъти поред. Лацио не играе в евротурнирите и това помага", коментира Мартина.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА