Last news in Fakti

3 Март, 2020 11:45 1 349 6

Треньорът на Ботев (Враца): Нямаме никакво притеснение от ЦСКА

  • ботев (враца)-
  • цска-
  • купа на българия-
  • антони здравков

Антони Здравков изглежда максимално амбициран да отстрани тима на Милош Крушчич от турнира за Купата на България

Треньорът на Ботев (Враца): Нямаме никакво притеснение от ЦСКА - 1
Снимка: БГНЕС

Старши треньорът на Ботев (Враца) Антони Здравков коментира днешния двубой срещу ЦСКА от 1/4-финалите за Купата на България и проблемите в състава му, част от които са наказаните за този двубой Валери Домовчийски и Христо Златински.

''Имаме достатъчно на брой и качество играчи, за да заместим отсъстващите равностойно. Не смятам, че някой футболист може да липсва на отбора, защото всички са на едно ниво и всеки заслужава да получи своя момент'', изрази увереност Здравков пред в-к ''Тема спорт''.

''Не знаем как ще се отрази на ЦСКА загубата от Царско село. Процесът може да протече негативно, което би било от наша полза, или пък положително. Това ще го установим на терена'', заяви още Сухия.

''Ние се стараем срещу всеки съперник да играем по начина, по който тренираме. Целта е да изпълним всички компоненти, а вече мачът ще си покаже доколко сме се справили. Не смятам, че трябва да наблягаме само на едно или две неща. Да, в досегашните срещи показахме добра игра на статични положения и солидна агресия, но това не означава, че ще е единственото, на което ще разчитаме.

Ако заслужим, ще отстраним ЦСКА. Притеснение няма никакво. Уважаваме съперника, но това е мач за Купата – излизаме, играем, целта е да продължим напред. Не сме се отказали от Купата и не мислим за мача с Левски. Със ''сините'' играем чак в неделя, което ще ни даде достатъчно време за възстановяване. Всичките ни сили са насочени към гостуването на ЦСКА'', добави наставникът на врачани.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Фен Ботев пловдив

    6 0 Отговор
    Откъде мадам лъжа Здравка кара супер ново ауди, а пък имала фиат пунто за 2000лв по декларация
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 ХА ХА

    0 0 Отговор
    Тончо , сам не си вярваш !
  • 4 Тери

    0 0 Отговор
    Ивайло Тодоров - Ичо Транс, уникален мошеник и схемаджия, не правете грешката да се занимавате с този човек, ще бъдете излъгани!
  • 5 Капи

    0 0 Отговор
    Много голям мошеник е този! Ама много голям! Лъгал е стотици бедни хорица във Враца и селата по града. Хора, които имат реколта, взима им я и не им дава стотинка, само празни обещания
  • 6 МИНЧЕВ

    0 0 Отговор
    ОБЪРНЕТЕ СЕ КЪМ ПОЛИЦИЯТА, ДА ЛЪЖЕШ ВЪЗРАСТНИ ХОРА Е НЕЩО МНОГО ГАДНО И ГНУСНО, ТОЗИ ИЧО ТРАНС СЕ Е ПОМИСЛИЛ ЗА НЕДОСТИЖИМ МАЙ, МАЙ