Last news in Fakti

4 Март, 2020 17:47 1 183 0

Менди: В Реал напрежението е високо, това е голямата разлика с Лион

  • реал мадрид-
  • ферлан менди-
  • лион-
  • футбол

Не съм запратил Марсело на пейката

Менди: В Реал напрежението е високо, това е голямата разлика с Лион - 1
Снимка: БГНЕС

Левият защитник на Реал Мадрид Ферлан Менди постепенно се приспособява към обстановката на “Сантиаго Бернабеу”. “Реал Мадрид е Реал Мадрид. Затова избрах да дойда тук, а защото Зидан е тук. Познаваме се и всъщност нямаше какво да избирам, защото знаех, че Зидан вярва в мен”, сподели крайният бранител в интервю за Telefoot.

“Все още не се смятам за титуляр. Тук напрежението е високо, това е голямата разлика с Лион. Не съм запратил Марсело на пейката, просто записах малко повече игрови минути от него”, сподели още Менди, който пристигна на “Бернабеу” през лятото на миналата година.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА