Last news in Fakti

4 Март, 2020 19:49 1 969 0

Финансова инжекция във Велико Търново: Общината дава 200 хил. лева на Етър

  • етър-
  • велико търново-
  • футбол

Освен това Етър ще получи и пари за медицински прегледи на състезателите от първия тим и ДЮШ

Финансова инжекция във Велико Търново: Общината дава 200 хил. лева на Етър - 1

Община Велико Търново ще удари финансово рамо на Етър. То ще бъде в размер на 200 хиляди лева. Те ще дойдат от заложените 535 500 лева в бюджета на общината за 2020 година, които ще отидат за подпомагането и развитието на спорта на територията ѝ, пише "Тема спорт". Етър ще получи и лъвския пай от отделените средства.

Освен това Етър ще получи и пари за медицински прегледи на състезателите от първия тим и ДЮШ. Парите за тази дейност на всички клубове в града са в размер на 60 хиляди лева.

През пролетта Етър се представя във възходяща линия. В първия кръг след зимната пауза тимът измъчи доста Берое в Стара Загора, преди да загуби в последните минути с 0:2. След това на "Ивайло" стигна до 1:1 с лидера Лудогорец, а онзи ден сгази с 6:2 Витоша (Бистрица).


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА