6 Март, 2020 19:15 1 279 0

Арсенал ще се подсилва с играч от Серия А

  • берарди-
  • сасуоло-
  • арсенал-
  • трансфер-
  • серия а

"Артилеристите" ще се опитат да привлекат Доменико Берарди от Сасуоло

Арсенал ще се подсилва с играч от Серия А - 1
Снимка: БГНЕС

Арсенал ще се опита да привлече футболиста Доменико Берарди от Сасуоло през летния трансферен прозорец.

Берарди е впечатлил скаутите на Арсенал със своето представяне. Изявите на играча са убедили и мениджъра на „артилеристите“ Микел Артета да го привлече през лятото. Лондончани вече са подготвили конкретна оферта за футболиста.

25-годишният футболист вкара 9 гола и има 5 асистенции до този момент през сезона.

Част от правата на играча се държат и от Ювентус, но той така и не записа мач с екипа на „бианконерите“.

Берарди се превърна в икона за тифозите на Сасуоло, изигравайки 245 мача за отбора през последните осем години, отбелязвайки 83 гола. Берарди, който играе с левия крак, обикновено оперира по десния фланг, но може да действа отляво, както и в ролята на типичен №10. Той може да се превърне в сериозен трансферен удар за „артилеристите“.

Арсенал вече работи усилено по лятната си селекция, тъй като в клуба се страхуват, че могат да се разделят с някои от основните играчи заради това, че отборът няма да играе в Шампионска лига през следващия сезон.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА