Last news in Fakti

7 Март, 2020 14:59 2 233 1

Ибрахимович и очакваният нов треньор на Милан няма да могат да работят заедно

  • ралф рангник-
  • милан-
  • златан ибрахимович-
  • серия а

Дали Ибрахимович и Рангник могат да работят заедно? Не вярвам!

Ибрахимович и очакваният нов треньор на Милан няма да могат да работят заедно - 1
Снимка: БГНЕС

Почти сигурно е, че от следващия сезон Ралф Рангник ще поеме треньорския пост в Милан, както и цялата спортно-техническа част в клуба. Затова от Milan News се свързаха със спортния журналист Щефан Краузе от авторитетния “Билд”, за да научат повече за философията на германския специалист.

Един от въпросите беше свързан с евентуално добро съжителство между Рангник и 38-годишната звезда на “росонерите” Златан Ибрахимович, а отговорът на Краузе беше отрицателен. Той даде за пример отношенията между наставника и родната легенда Красимир Балъков по време на съвместния им период в Щутгарт.

“Дали Ибрахимович и Рангник могат да работят заедно? Не вярвам! Рангник иска да работи с млади играчи. Ще ви дам пример: когато беше треньор в Щутгарт през 2000 година, той прати на резервната скамейка (34-годишния тогава - б.р.) Красимир Балъков, който беше звезда с над 236 мача за клуба. Каза му: “Балъков, трябва да играеш повече без топката и да се забързаш”, коментира журналистът.


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Развалиха един добър отбор

    0 0 Отговор
    заради егото на един грък.