Last news in Fakti

7 Март, 2020 11:03 3 005 1

Юрген Клоп каза за проблемите в Ливърпул

  • ливърпул-
  • юрген клоп-
  • футбол-
  • висша лига

Ливърпул се изправя в битка срещу Борнемут в Премиършип като срещата е част от 29-ия кръг в първенството

Юрген Клоп каза за проблемите в Ливърпул - 1
Снимка: БГНЕС

Наставникът на Ливърпул Юрген Клоп не е особено доволен от това, че титулярния му вратар Алисон Бекер ще пропусне двубоя с Борнемут, а също така и вероятно няма да играе с Атлетико Мадрид заради контузия, но вярва в резервата на бразилеца - Адриан.

"Имаме недобра ситуация с вратарите, но имаме Адриан, както и Лонерган. Адриан направи няколко отлични мача през сезона, така че независимо, че губим играч с опит като Алисон, който играе винаги на високо ниво, имаме негов заместник, което е добре за нас, щастлив съм от това", коментира Клоп.

Ливърпул се изправя в битка срещу Борнемут в Премиършип като срещата е част от 29-ия кръг в първенството, а на 11 март (сряда) приема Атлетико Мадрид в Шампионска лига след поражение с 0:1 в първата среща, а фазата е осминафинал.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЦСКА умре

    1 2 Отговор
    Айде КАРМА. Не отпаднахте още в ГРУПИТЕ, ТАКА ВИ СЕ ПАДА.