Last news in Fakti

6 Март, 2020 12:26 1 427 0

Грозно: Фенове на Юнайтед обиждали безцеремонно свой футболист

  • манчестър юнайтед-
  • джеси лингард-
  • фенове-
  • футбол

При качването в автобуса на Юнайтед няколко фенове са използвали псувни по адрес на англичанина

Грозно: Фенове на Юнайтед обиждали безцеремонно свой футболист - 1

Фенове на Манчестър Юнайтед са обиждали безцеремонно Джеси Лингард след победата на тима над Дарби Каунти с 3:0 в осминафинална среща от ФА Къп.

Лингард изигра цял мач за своя тим, а головете бяха отбелязани от Одион Игало на два пъти, както и едно попадение добави Люк Шоу. Почитателите на "червените дяволи" очевидно обаче не са останали доволни от скорошните изяви на Лингард.

При качването в автобуса на Юнайтед няколко фенове са използвали псувни по адрес на англичанина, като се смята, че сред тях може да има расистки елементи. В един момент съотборник на Лингард е излязал от автобуса на тима и е започнал да гледа потресено цялата ситуация как се развива пред очите му.

Лингард не записва особено силен сезон, като напоследък все по-рядко попада и в стартовата 11-торка на мениджъра Оле Гунар Солскяер.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА