Last news in Fakti

7 Март, 2020 16:47 1 634 1

Ливърпул се върна към победите след обрат (ВИДЕО)

  • ливърпул-
  • борнемут-
  • висша лига-
  • футбол

"Червените", които бяха в серия от две поредни поражения спечелиха с 2:1

Ливърпул се върна към победите след обрат (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Ливърпул се върна към победите, след като надделя с 2:1 у дома над Борнемут. Срещата бе от 29-ия кръг на Висшата лига. "Червените", които бяха в серия от две поредни поражения, стигнаха до обрат в мача. В 9-ата минута Калъм Уилсън изведе гостите напред в резултата, но с голове на Салах и Мане, "мърсисайдци" стигнаха до крайното 2:1.

Ливърпул се върна към победите след обрат (ВИДЕО)

Така тимът на Юрген Клоп продължава да бъде убедителен лидер с 82 точки. Борнемут е 18-и с 27 пункта.

Алисон Бекер пропусна двубоя, а на негово място стартира Адриан. Андрю Робъртсън също не бе в групата за двубоя.

Ливърпул се върна към победите след обрат (ВИДЕО)

"Червените" започнаха по-добре срещата, но "черешките" първи стигнаха до гол. Калъм Уилсън засече отблизо центриране на Джеферсон Лерма в 9-ата минута и откри резултата.

Пет минути след това Ливърпул можеше да получи втори гол. Фрейзър центрира добре от корнер, а Аке засече силно с глава. Адриан отби топката, макар че не бе много сигурен, след което тя рикошира и в напречната греда.

Ливърпул се върна към победите след обрат (ВИДЕО)

В 17-ата минута Фирмино остана сам срещу вратаря, но Рамсдейл изби. В 25-ата минута Джак Симпсън загуби топката пред наказателното поле на гостите, след като Мане го пресира. След това сенегалецът потърси Салах в наказателното поле. Пасът не беше никак добър и топката дойде зад гърба на египтянина, но той въпреки това овладя и стреля много прецизно в ъгъла, отбелязвайки стотния си мач за Ливърпул в Премиър лийг с гол.

Мане направи пълен обрат в 33-ата минута. Тогава сенегалецът получи извеждащ пас от Ван Дайк и матира вратаря.

Ливърпул се върна към победите след обрат (ВИДЕО)

В 61-вата минута ветеранът Джеймс Милнър спаси Ливърпул от сигурен гол, след като изчисти на голлинията удар на Фрейзър, който прехвърли излезлия напред Адриан. Пет минути след това Ван Дайк засече с глава центриране от корнер на Арнолд, но ударът му попадна в ръцете на Рамсдейл.

В 75-ата минута удар на Мане срещна гредата.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Божинов

    0 0 Отговор
    Вчера писахте някакви глупости за някакво проклятие и някакво писмо. Сега какво правим с тая глупост???