Last news in Fakti

9 Март, 2020 12:29 1 871 6

БФС атакува Херо за изказването му след мача с ЦСКА (ВИДЕО)

  • цска-
  • бфс-
  • берое-
  • димитър димитров - херо-
  • ивайло стоянов-
  • съдия

СК към БФС се заканват да предприемат действия и пред компетентните държавни органи с оглед установяване на твърденията на Димитър Димитров

БФС атакува Херо за изказването му след мача с ЦСКА (ВИДЕО) - 1

Съдийската комисия към БФС излезе с изявление във връзка с нападките на треньора на Берое Димитър Димитров-Херо към Ивайло Стоянов. Наставникът на старозагорци обвини петричкия рефер за загубата от ЦСКА с 0:2 на ст. "Бългрска армия" в последния кръг от efbet Лига.

Съдийските шефове призовават Херо да изнесе нужните факти и обстоятелства за твърденията си, за да може БФС да предприеме мерки.

Освен това от СК към БФС се заканват да предприемат действия и пред компетентните държавни органи с оглед установяване на твърденията на Димитър Димитров.

Ето какво нписаха от Съдийската комисия към БФС:

"На свое заседание на 08.03.2020 г. Съдийската комисия към БФС се запозна с разпространените в медиите изявления на старши треньора на ПФК „Берое“ Стара Загора по отношение на главния рефер на срещата ЦСКА – Берое (24 кръг от първенството на ППЛ, играна на 07.03.2020 г.) Ивайло Стоянов и действията на БФС при назначенията на съдиите за футболните срещи.

СК при БФС категорично се противопоставя на изнесените неверни твърдения относно намеса при назначаването на съдиите от всички отбори с изключение на 4-5, както се твърди в интервюто. Призоваваме за проява на професионализъм и феърплей както преди и по време, така и след провеждането на срещите от първенството. С оглед установяване на посочените факти и обстоятелства в интервюто призоваваме г-н Димитров да изнесе пред футболната общественост известните му такива. Това би дало възможност на органите на БФС да предприемат необходимите мерки, ако това се налага. В случай че г-н Димитров не разполага с такива, призоваваме да не се правят неверни внушения, които нагнетяват излишно напрежение във футболните среди.

СК при БФС уверява всички клубове и фенове, че не е наличие каквато и да била намеса в работата на комисията при изготвяне на нарядите на съдиите.

Отделно от предприетите от БФС действия, СК при БФС ще предприеме действия и пред компетентните държавни органи с оглед установяване на посочените в интервюто твърдения."

ЕТО ВЪПРОСНОТО ИНТЕРВЮ НА ХЕРО СЛЕД МАЧА С ЦСКА:


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 vasil

    13 8 Отговор
    За пръв път няма съдийски проблем! Трябва да можеш и да губиш...

    Коментиран от #2

  • 2 ДА БЕ

    8 3 Отговор

    До коментар #1 от "vasil":

    АКО НЕ БЕШЕ ЗАПАЛЯНКО ДРУГО ЩЕШЕ ДА ПЕЕШ , А ТО Е ОЧЕВАДНО СЪДИЙСТВОТО !
  • 3 Херо перо

    5 5 Отговор
    ЦСКА ги надигра и то през втората част. Берое играха много добре, зряло, организирано. Но се играе на голове, а рвх вкара ЦСКА.
  • 4 айдеее

    5 3 Отговор
    плачко!Да вика и Тити.....
  • 5 ЦСКА умре

    2 0 Отговор
    А Венци кога?
  • 6 Митко

    2 0 Отговор
    Ще кажеш ли Батков как купуваше съдии и титли,а?Кажи цялата истина.Нямаш сърце,защото си омазан.Кажи де.