Last news in Fakti

11 Март, 2020 07:49 3 304 1

Спартак Варна с нов шеф, плати заплатите на футболистите

  • спартак варна-
  • асен миланов

В новия УС освен Миланов ще влязат поне още четирима души

Спартак Варна с нов шеф, плати заплатите на футболистите - 1

Новият шеф на футболния Спартак Асен Миланов плати януарските заплати на футболистите днес. Както писахме, той ще поеме официално клуба след Общото събрание днес от 18 часа.

В новия УС освен Миланов ще влязат поне още четирима души.

Към днешна дата Асен Миланов не планирал промени в спортно-техническия щаб, което означава, че треньорите запазват постовете си. Бизнесменът искал възможно най-бързо да направи двата терена на „Локомотив”, като единият от тях да е готов още до лятото, за да може школата да функционира пълноценно и при завършена база да е примамлива за привличане на момчета от най-ранна възраст.

Разбра се още, че утрешното Общо събрание на клуба най-вероятно ще бъде преместено в Интерхотел „Черно море”, тъй като залите във Фестивалния и конгресен център са затворени заради коронавируса.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Отдав

    7 0 Отговор
    Асен има 3 пицарии и 5 хранителни магазина.
    Това е несериозно.
    Не се ли промени модела " бащица" ще се въртим в омагьосан кръг.
    Целта на Асен в да се събират пари от игрищата , страхотен бизнес модел.