Last news in Fakti

12 Март, 2020 14:25 1 189 0

УЕФА обмисля да спре Шампионска лига и Лига Европа

  • уефа-
  • прекратяване-
  • решение-
  • коронавирус-
  • шампионска лига-
  • лига европа

Ситуацията във футболна Европа става все по-сложна

УЕФА обмисля да спре Шампионска лига и Лига Европа - 1
Снимка: БГНЕС

Днес УЕФА може да вземе решение да преустанови турнира Шампионска лига. Това обяви журналистът на вестник AS Хавиер Маталанас за програма "Cadena SER". Така провеждането на следващите осминафинални мачове-реванши между Манчестър Сити и Реал Мадрид и Барселона и Наполи може да не се случи.

Причината за това е епидемията от коронавирус в Европа. Както е известно, болестта вече засегна футболист на Ювентус. Става дума за защитника Даниеле Ругани, който е изолиран и хоспитализиран.

Както е известно, италианското първенство Серия А вече беше преустановено. Мачът на Ювентус срещу Олимпик (Лион) на 17 март пък се очаква да се играе на празен стадион. В първия мач "бианконерите" паднаха с 0:1.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА