Last news in Fakti

14 Март, 2020 15:57 2 246 1

Всичко в Шампионска лига се решава в един двубой?

  • уефа-
  • решение-
  • реванш-
  • лига европа-
  • шампионска лига-
  • коронавирус

УЕФА обмисля да вземе безпрецедентно решение

Всичко в Шампионска лига се решава в един двубой? - 1
Снимка: БГНЕС

УЕФА може да вземе безпрецедентно решение за оставащите кръгове в Шампионската лига и Лига Европа, съобщава днес "Мирър". Европейската футболна централа се събира във вторник, за да обсъди бъдещето след спирането на повечето големи първенства, включително тези в Англия, Испания, Германия и Франция.

Различни медии твърдят, че на тази среща ще бъде взето решение за отлагането на Евро 2020 с година. УЕФА обаче има нова идея в опит да завърши тазгодишните евротурнири навреме и тя е срещите от оставащите кръгове да бъдат изиграни в една среща, вероятно на неутрален терен.

Шампионската лига и Лига Европа са в своите осминафинали, но и в двете надпревари бяха отложени срещи, които не е ясно кога ще могат да бъдат изиграни. Това е подсказало тази иновативна идея, която би могла да спести част от срещите, а по възможност и да предизвика голям зрителски интерес поради зрелището всичко да се реши само в един двубой. По програма финалната среща от Шампионската лига трябва да се проведе на 30 май в Истанбул, а тази от Лига Европа три дни по-рано в Гданск.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.