Last news in Fakti

26 Март, 2020 10:31 1 319 0

Турция обвини МОК в безотговорност заради заразени с COVID-19 спортисти

  • мок-
  • турция-
  • федерация-
  • борба-
  • олимпиада-
  • олимпийски турнир

Според сайта на турската федерация по бокс състезателят Серхат Глер и треньорът му Сейфула Думлупинар са се заразили с COVID-19 по време на олимпийския квалификационен турнир

Турция обвини МОК в безотговорност заради заразени с COVID-19 спортисти - 1
Снимка: БГНЕС

Международният олимпийски комитет е обвинен в безотговорност, след като двама турски боксьори и треньорът им са се заразили с коронавирус по време на олимпийската квалификация в Лондон този месец.

Според сайта на турската федерация по бокс състезателят Серхат Глер и треньорът му Сейфула Думлупинар са се заразили с COVID-19 по време на олимпийския квалификационен турнир.

„Докато светът предприемаше крайни мерки за справяне с вируса, аз съм озадачен, че работна група на МОК и британското правителство разрешиха турнира да стартира, въпреки че много от нас имаха притеснения и почти всеки друг спорт беше спрян“, каза президентът на федерацията Гозгек.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА