Last news in Fakti

27 Март, 2020 08:40 7 056 18

ЕС работи по план за отмяна на ограничениятa

  • ес-
  • ограничения-
  • урсула фон дер лайен

Работи се по-различни варианти

ЕС работи по план за отмяна на ограничениятa - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Европейската комисия ще разработи стратегия за излизането от ограниченията за социална изолация, съобщи Политико.

ЕС вече одобри отпускането на допълнителни средства за европейската икономика. Призовава се за общи действия за връщане към нормални условия.

Председателя на ЕК Урсула фон дер Лайен заяви, че е важно да се вземат координирани решения. Тя обаче все още не е предложила конкретен модел за отмяна на ограниченията в ЕС.

Експерти вече разработват различни варианти за развитие на ситуацията, на базата, на които ще се взимат решения за отмяна на ограниченията. Европейски представители признават, че има икономиченски фактори, които настояват за отмяна на ограниченията на европейска територия.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 вашето мнение

    32 17 Отговор
    Бухахахаахаха, какво ще стане с мошенника мутафчийски?

    Коментиран от #2

  • 2 вашето мнение

    43 17 Отговор

    До коментар #1 от "вашето мнение":

    Сега сериозно измамата коронавирус приключи. Терористичната организация нато се осра в желанието си за широкомащабна война с Русия. Коронавируса приключва до дни.

    Коментиран от #7

  • 3 111

    15 3 Отговор
    Откачам и ще стане страшно като подивея
  • 4 Минута е много

    24 1 Отговор
    Ами сега накъде?
  • 5 Курзавас

    5 8 Отговор
    Курзагерманя
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Някой

    9 14 Отговор

    До коментар #2 от "вашето мнение":

    Бе ти да не си руски трол.Мурзилка неква.Само Русия ти е в главата
  • 8 Скоро

    29 5 Отговор
    тази комисия ще се мъчи да спре разпадането на ЕС но то вече се случва.
  • 9 Ето сега

    21 3 Отговор
    ще запоне завръщането на стотици хеляди , работещи на черно в чужбина и без социални и здравни осигуровки !!!
  • 10 Така ли е?

    24 3 Отговор
    Европа захитря. Гледа какво прави България и тя прави наобратно. Ето затова ни хвалят. Безплатно опитно зайче.
  • 11 Дон Чико

    27 5 Отговор
    Бурен смях в залата. Докато дъртуфелниците от евросъюзчето вземат каквото и да било решение след стотици обсъждания и заседания, вирусът ще ги изтребил. Те не могат да решат летно или зимно часово време да се използва в тая жалка организация. Решението им беше, всяка държава са решава сама?! Изкуфели смешници.
  • 12 Минева

    15 1 Отговор
    Винаги със закъснели мерки! ЕС е една огромна бюрократична машина, рядко носеща някакви ползи за страните-членки.
  • 13 гост

    9 2 Отговор
    Задължително е. Иначе жертвите на тези ограничения ще са хиляди пъти повече отколкото тези на коронавируса. Жертви на неминуемо увеличаваща се престъпност, жертви на глад, депресия, обездвижване, притеснения и куп други. Масата хора живеят под наем и на кредит...когато изгубим работата си заради кризата, какво става с нас?Оставаме на улицата, гладни...това става и води неминуемо към рязко увеличение на престъпността. А и дори сега, жертвите на глада на ден са повече от тези на коронавируса за целият период. Може да ги проверите във всеки статистически сайт. Ако това не спре, ще започнем да се превръщаме в страшна дупка като Северна Корея
  • 14 Див чесън

    7 1 Отговор
    Никой не е подготвен дори и за леко по- висока посещаемост в болниците и за това бавят нещата с глупави карантини. Резултата е, за за 1-2 седмици катастрофа в туризма и катастрофа в отрасъла с храненето и пиенето и къде ли не още. ЕС вече даде команда и скоро всичката тази простотия ще спре. ... Да видиме после какво ще измислят "умниците " по телевизията. ...Даже трябва да спре на момента.
  • 15 ОраганизацияУправа

    1 1 Отговор
    Няколко пъти през живота ми съм виждал промени, в които в големи организации назначават жени на ръководни постове. Винаги което е последвало след това с тези организации е било пагубно ... продават се след като са го закъсали много. Не искам да съм лош пророк, но това е играта на "равните права" ... с което елиминираш силни съюзи, макар ЕС май никога да не е бил сред тях. ЕС е игра на покер, всеки влиза със своя дял и няма как всяка години вскеи да е на печалба.... парите са само тези, с които сам си влезнал да играеш. Няма откъде да дойдат други пари (освен заеми) ... така че да кажеш, че този съюз ще ти носи печалба )
  • 16 Някой си

    5 0 Отговор
    Това няма да се хареса на нашите “ извънредно положенкаджии” !
  • 17 ко ко

    1 1 Отговор
    Има ли още ЕС?
  • 18 соросоидни кърлежи

    1 0 Отговор
    точно тази на снимката е казала..пенсионери в Европа живеят прекалено дълго и били бреме за социалната система..да я разпнат и да я опнат..
Новини по държави: