28 Март, 2020 13:28 2 864 4

Мбапе показа, че е човек с голямо сърце

  • псж-
  • килиан мбапе показа-
  • футбол

Футболистът направи щедро дарение на фондация „Абе Пиер“, която помага на хора, останали на улицата

Мбапе показа, че е човек с голямо сърце - 1
Снимка: БГНЕС

Нападателят на ПСЖ Килиан Мбапе показа, че е и човек с голямо сърцето с жеста си към бездомните в родната Франция. Той направи щедро дарение на фондация „Абе Пиер“, която помага на хора, останали на улицата.

„Загрижен за последствията от сериозната здравна криза в условията на пандемията от коронавирус, Килиан Мбапе направи много сериозно дарение в подкрепа на работата ни. Неговата щедрост ще даде възможност да осигурим вода, храна и подслон за бездомните в тази трудна ситуация. Както и условия за спазване на хигиена, която днес е по-важна от всякога. Изразяваме искрената си благодарност към Килиан Мбапе за неговата щедрост и внимание", се казва в съобщение на фондацията.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Рошко

    10 0 Отговор
    Само да попитам някои от нашите "звезди" нещо такова да е направил та било то и порно звезди, тоя пич като стана световен шампион, си дари цялата премия пак,
  • 2 Боярышник

    9 1 Отговор
    Нашите са алчни,ако стане въпрос да дават се насирата иначе да критикуват..царе са..Мишоци
  • 3 Някой

    3 2 Отговор
    Време е светът да разчупи оковоте от банки кредити.Живеем в доста напреднал свят кадето можем да загърбим доста неща.Понятие банка и кредит и шеф трябва да изчезнат.Време е света да мине към самоопределяща сте дигитилизирана заплата.Всички живеем на една планета но повечето май витаят в космоса

    Коментиран от #4

  • 4 Зайко Байко многознайко

    5 1 Отговор

    До коментар #3 от "Някой":

    Да видим , какво ще направят нашите "звезди" ? Те както и всички ние в основното училище сме учили само действие събиране! Надежда всяка тука оставете! Относно коментара на " Някой " -Това автоматически ще доведе до анархия а след определен период все някой ще се намери да канализира анархията и ще произведе революция, която от своя страна ще доведе до диктатура и т. н. , исках да кажа цикличност на процеса!