28 Март, 2020 17:28 2 009 0

Как клубовете съсипват приятелството между футболисти

  • рио фърдинанд-
  • манчестър юнайтед-
  • франк лампард-
  • футбол-
  • челси

Бившият защитник сподели, че напрегнатите битки за титлата между Челси и Юнайтед е допринесла за голямо напрежение между двамата

Как клубовете съсипват приятелството между футболисти - 1
Снимка: БГНЕС

Легендата на Манчестър Юнайтед Рио Фърдинанд сподели как кариерата му на "Олд Трафорд" е съсипала за дълго време взаимоотношенията му с Франк Лампард.

Двамата са продукти на школата на Уест Хям и са били изключително близки приятели в по-ранните си години. Бившият защитник сподели, че напрегнатите битки за титлата между Челси и Юнайтед е допринесла за голямо напрежение между двамата, довело и до слаби представяния за националния отбор на Англия.

"Съперничествата бяха много лоши за националния отбор. Всички бяхме в отбори като Юнайтед, Челси, Арсенал, Ливърпул - например Скоулс, Карагър, Джерард, Тери, Ашли Коул и други, всички играещи в конкуренти", започна Рио.

"Това бяха най-добрите отбори в страната и всички бяхме конкуренти през уикендите. Когато се събирахме отново се усещаше това леко напрежение. Сега всички се смеем като се сетим и се чудим как сме били такива".

"После си спомням, че с Франк бяхме най-добри приятели в началните ми футболни години. Споделяхме всичко, винаги бяхме в една стая, в продължение на 4-5 години. Всичко това се разпадна за години, защото не можех да понеса идеята той да печели с Челси", завърши легендарният бранител на Англия и Юнайтед.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА