7 Април, 2020 16:55 1 854 5

Защитник на Юнайтед: Ако си в отбора на Ибрахимович и той не победи, ще те убие

  • златан ибрахимович-
  • манчестър юнайтед-
  • люк шоу-
  • футбол

Златан не допускал никой да не се раздава на тренировки, като имал много позитивно влияние върху отбора

Защитник на Юнайтед: Ако си в отбора на Ибрахимович и той не победи, ще те убие - 1

Защитникът на Манчестър Юнайтед Люк Шоу разказа какво е било преживяването да бъде в един отбор със Златан Ибрахимович. Шведът бе привлечен на "Олд Трафорд" през лятото на 2016 г. от Жозе Моуриньо.

Шоу сподели, че Ибрахимович не допускал никой да не се раздава на тренировки, като имал много позитивно влияние върху отбора.

"Той беше луд. Мисля, че беше точно това, което ни трябваше в съблекалнята. Невероятен е и все още има таланта. Въпреки че е малко по-стар, все още е фантастичен футболист", заяви бранителят.

"В съблекалнята беше страхотен. Пускаше много шеги, но когато ставаше дума за сериозни неща, налагаше волята си и усещаш присъствието му. Той е роден победител. Дори на тренировъчни мачове. Ако не победи и си в неговия отбор, направо ще те убие. Докато беше там, никой не можеше да се отпуска. Мисля, че всички го обичахме и беше разочароващо, че получи тази тежка контузия", сподели още Шоу.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Диего Симеоне

    1 8 Отговор
    Ок, айде изтри го. Сега пак ама политически коректно:
    Психически неуравновесен ром с босненско потекло, който взема на подбив съотборниците си, струващи колосални суми пари и се шегува с тях, вземайки ги на подбив, често използвайки физиката си, като ги малтретира. Сега по-приемливо ли е?

    Коментиран от #3, #4

  • 3 абе ташунко

    6 2 Отговор

    До коментар #2 от "Диего Симеоне":

    гръмни се да не се мъчиш
  • 4 Диньо10

    3 0 Отговор

    До коментар #2 от "Диего Симеоне":

    По-скоро ти трият коментара защото е глупав и няма нищо общо с реалното...Златан е машина!
  • 5 Дфх

    1 3 Отговор
    Златан е арогантен комплексар и наглец.