Last news in Fakti

11 Април, 2020 16:27 2 120 3

Бърни Екълстоун: Хамилтън не би оцелял във Ферари, ако Льоклер е там

  • екълстоун-
  • формула 1

Англичанинът даде доста интервюта през последните седмици, споделяйки с охота възгледите си за това какво би трябвало да стори Формула 1 в условията на криза

Бърни Екълстоун: Хамилтън не би оцелял във Ферари, ако Льоклер е там - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Бърни Екълстоун смята, че Люис Хамилтън не би оцелял, ако бе съотборник на Шарл Льоклер във Ферари. Мнението на бившия шеф на Формула 1 е формирано въз основа на наблюденията му върху отношенията между пилотите на Скудерията и екипа през 2019 г., пише Clubs1.bg.

Миналият сезон бе първи за родения в Монако младеж като състезател на легендарния италиански тим. Той стана съекипник на четирикратния световен шампион във Формула 1 Себастиан Фетел. Скоро в тима прехвърчаха искри и до края на годината на няколко пъти имаше проблеми. Стигна се дори до сблъсък между Фетел и Льоклер. В края на сезона Шарл бе четвърти в генералното класиране с 264 т. Себастиан остана пети с 240.

„Себастиан бе номер едно в отбора. Изведнъж се появи хлапето отникъде, за което никой не беше чувал, направи добро представяне и хората във Ферари се влюбиха в него”, заяви Екълстоун
„Това вероятно е било… Със Себастиан сме много близки, но не говорим за такива неща. Той никога не би го споменал, но сигурно се е почувствал изтикан назад. Може би заради начина, по който се отнесоха с него в тима. Фетел, Хамилтън, [Макс] Верстапен – всички те са толкова добри, колкото даваната им подкрепа. Люис получава най-голямо съдействие. В неговото подкрепление не липсва абсолютно нищо. Той е свикнал малко или много да управлява ситуацията. И според мен ако отиде във Ферари, и техният номер 2, когото считат за нещо като полу-номер 1, продължи да кара на ниво, то Хамилтън няма да оцелее там”, допълни Бърни в интервю за Аутокар.

Англичанинът даде доста интервюта през последните седмици, споделяйки с охота възгледите си за това какво би трябвало да стори Формула 1 в условията на криза.

Бърни бе категоричен, че не възнамерява да купува обратно спорта За сметка на това наскоро потвърди, че ще става баща за четвърти път – на 89-годишна възраст. Британските таблоиди се постараха да потърсят реакцията на тази новина на двете дъщери от втория му брак – с бившия модел Славица. Тамара Екълстоун разказа пред Дейли Мейл, че шестгодишната ѝ дъщеря София без да иска предсказала появата на нов член на семейството.

„Новината може да е изненада за всички останали, но ние знаехме от самото начало и сме наистина щастливи за тях. Фифи (галеното име на София – б.р.) разпитваше Фабиана дали иска бебе точно преди да ни кажат. И когато го направиха, тя реагира с: „Казах ви, че ще има бебе!””

София е единственото дете на 35-годишната Тамара, чиято по-малка сестра Петра (на 31) вече има 4. 3 от тях са от първия ѝ брак с бизнесмена Джеймс Стънт – дъщеря Лавиния и близнаците Джеймс и Андрю. Петра се разведе със Стънт през 2017 г., като съдебното дело бе придружено със сериозни скандали. Понастоящем има нов годеник на име Сам Палмър и буквално преди седмици роди дъщеря от него. Сватбата им е планирана за 2021 г.

Бърни Екълстоун има една дъщеря и от първия си брак – Дебора, която е на 65 години. С Фабиана чакат момче.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Барни

    0 0 Отговор
    Не би да!
  • 3 абе

    0 0 Отговор
    Много палав дядка, и понеже има доста кинти не е никак странно че му се хвърлят разни девойки дето могат да са му внучки!