15 Април, 2020 07:42 4 599 5

Футболист почина по време на физиотерапия

  • бразилия-
  • футбол-
  • гуарани де баже-
  • тиаго кортес

Той беше любезен с всички, работеше усърдно и ходеше редовно на църква

Футболист почина по време на физиотерапия - 1
Снимка: БГНЕС


22-годишен футболист е починал по време на физиотерапия в Бразилия, съобщават медиите в страната. Защитникът от скромния клуб Гуарани де Баже - Тиаго Кортес е лекувал контузия на коляното и посетил в болницата за рехабилитационна процедура в понеделник следобед. По време на сесията той внезапно загубил съзнание и издъхнал.

Причината за смъртта все още не е уточнена.

"Шокиран съм. Вчера сутринта се чух с Тиаго и той ми каза, че се нуждае от физиотерапия. Попита ме дали клуба може да си я позволи. Казах му, че можем. След това той е отишъл в болницата и по време на процедурата е припаднал и е починал. Още не мога да повярвам, че това се е случило. Кортес неотдавна се присъедини към нашия отбор, но беше страхотно момче. Той беше любезен с всички, работеше усърдно и ходеше редовно на църква", коментира президентът на клуба Тато Морейра.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 1234

    9 0 Отговор
    За феновете на карантината, хора умират всеки ден отбвсякакви болести и без видими болести. К19 не е чума или холера, тежка пневмония от която може и да се умре, но не е като рака с 50 пр преживяемост

    Коментиран от #5

  • 2 Този

    13 0 Отговор
    Това ако беше в БГ, генерала до сега да е излезнал с изявление, че имаме нова жертва на корона вируса със съпътстващо заболяване разтегнати връзки.
  • 3 дсдс

    4 0 Отговор
    Често се случва при счупване да се образува тромб, който след това при раздвижване да се отдели и да запуши артерия на сърцето, след което следва внезапна смърт.

    Коментиран от #4

  • 4 Този

    4 0 Отговор

    До коментар #3 от "дсдс":

    Често се случва и на пациентите да се дават антикоагуланти, които разреждат кръвта и до тромб не се стига. Ако наистина това е същината на случая, то лекуващият лекар е за съда.
  • 5 ЛУД УЧЕН ВТОРА КЛАСА

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "1234":

    90 процента не развиват пневмония
    реално в момента са заразени мн народ