Last news in Fakti

16 Април, 2020 06:22 2 580 0

Рюстю: Няма да забравя подкрепата на Барса, когато можеше да умра

  • барселона-
  • рюстю речбер-
  • футбол-
  • коронавирус

Искам всички да знаят, че винаги ще съм длъжник на клуба

Рюстю: Няма да забравя подкрепата на  Барса, когато можеше да умра - 1
Снимка: БГНЕС


Бившият вратар на Барселона Рюстю Речбер благодари на клуба за подкрепата по време на най-тежкото изпитание в живота му. Легендарният турски страж се зарази с коронавирус и беше в тежко състояние, но успя да се излекува.

"От Барселона постоянно се интересуваха от състоянието ми. Подкрепата на клуба беше голям стимул за мен. И от президента, и от други ръководители получих пожелания бързо да оздравея. В такива мигове малките детайли са важни", сподели Речбер.

"Няма да забравя отнoшението на Барса в този тежък период, когато можеше да умра. Искам всички да знаят, че винаги ще съм длъжник на клуба. Благодаря на всички, особено на президента Бартомеу", добави бившият вратар.

Рюстю Речбер беше изписан от болницата на 6 април. Той се е заразил от съпругата си Ишил, която се защити, като каза, че нейният тест за COVID-19 е бил отрицателен.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА