Last news in Fakti

16 Април, 2020 10:43 1 603 0

Гигантска компания спасява Тотнъм с внушителна сделка

  • тотнъм-
  • стадион-
  • амазон-
  • футбол

Собственикът на клуба Даниел Леви вярва, че може да договори рекордно споразумение в историята на английския футбол

Гигантска компания спасява Тотнъм с внушителна сделка - 1
Снимка: Twitter

Гигантска компания се превръща в основен претендент за спонсор на новия стандион на Тотнъм.

"Шпорите" търсят най-изгодната сделка за ултрамодерното си ново съоръжение, струващо 1 милиард паунда и изглежда, че може би ще намерят точния спонсор в лицето на огромната технологическа фирма Амазон.

Според английското издание "Daily Mail" собственикът на Тотнъм Даниел Леви вярва, че може да договори сделка на стойност 25 милиона годишно, за срок от 10 години, което ще е и рекордно споразумение в историята на английския футбол.

Наред с това двете страни вече имат и тесни връзки, след като през този сезон Амазон снима документалния филм за кампанията на "шпорите" на име "Всичко или нищо". Сред другите конкуренти за спонсор на "Тотнъм Хотспър Стейдиъм" е и "Найк".

За момента сделката е далеч от финалните си етапи, особено и поради несигурността около продължаващата пандемична обстановка.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА