Last news in Fakti

16 Април, 2020 11:00 2 109 0

Стамен Белчев с ирония: Срещата с ЦСКА бе в замък, а не в имение

  • стамен белчев-
  • цска-
  • футбол-
  • арда кърджали

Ако в даден момент от "Армията" ме потърсят, ще видим какво ще стане

Стамен Белчев с ирония: Срещата с ЦСКА бе в замък, а не в имение - 1
Снимка: БГНЕС

Стамен Белчев напусна Арда в началото на седмицата. Името на специалиста веднага се спрегна за нов наставник на ЦСКА. Вчера дори се появи информация, че Белчев ще преговаря с един от силните хора на "Армията" в имение край София.

"Информацията не е съвсем точна - срещата е в замък, а не в имение. Иронията настрана, не съм търсен от ЦСКА. В момента отборът си има треньор. Ако в даден момент от "Армията" ме потърсят, ще видим какво ще стане. Надявам се, че вратата за мен там не е затворена, но сега не е коректно да се говори за подобно нещо, при положение че ЦСКА си има наставник", каза Белчев пред "Тема спорт".

Стамен на два пъти отказваше да се завърне на "Армията". Първо през миналото лято, а след това и през есента.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА