Last news in Fakti

17 Април, 2020 16:00 2 035 2

Бивш защитник на Юве за Роналдо: Неговият мозък винаги е стъпка пред нашите, дори извън терена

  • ювентус-
  • мехди бенатия-
  • кристиано роналдо-
  • масимилиано алегри-
  • футбол

Почувствах се излъган и заявих, че никога няма да играя за Юве, докато Алегри е начело на отбора

Бивш защитник на Юве за Роналдо: Неговият мозък винаги е стъпка пред нашите, дори извън терена - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият защитник на Ювентус, Мехди Бенатия, си припомни престоя си на "Алианц Стейдиъм" и работата със също бившия треньор на "бианконерите" - Масимилиано Алегри. В интервю за Goal бранителят коментира и настоящата ситуация, породена от пандемията от коронавирус.

"Добре съм. Тази проклета зараза ми помогна да си дам сметка за някои неща в кариерата ми, но винаги гледам напред. Все още се чувствам млад, тренирам всеки ден."

В момента футболистът се подвизава в катарския Ал Дуаил и наблюдава пряко подготовката за Световното през 2022 година.

"Справяме се по-добре, отколкото очаквах. Да, футболът не е най-конкуретният на света, но израстваме. Отборите се развиват."

Бенатиа не пропусна и темата с раздялата си с Юве.

"Алегри е страхотен треньор и добър човек, не съм имал проблеми с него или с когото и да било. Просто той наруши обещанието си. По време на летния турнир в Щатите той ми каза, че в защитата ще бъдем аз и Киелини, а Бонучи ще трябва да си заслужи мястото. Аз тъкмо се бях справил добре за Купата и говорихме за подновяване на договора. И изведнъж останах на пейката в четири поредни срещи без въобще да ме пусне в игра."

"Почувствах се излъган и заявих, че никога няма да играя за Юве, докато той е начело на отбора. Връзката ми с феновете остана отлична, и до днес е такава. Роналдо е абсолютният №1! И като играч, и като човек. Неговият мозък винаги е стъпка пред нашите, дори извън терена. Щастлив съм, че съм негов приятел, желая му най-доброто", заяви Бенатиа.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Hess

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Бай уй":

    Хммм,може би с нещо да те провокирали?Но наистина цена цензурират в повече!Айде и от мен,Не на цензурирането от Факти.