Last news in Fakti

17 Април, 2020 19:38 992 2

Юноша на Левски мечтае за Висшата лига

  • шефилд уензди-
  • преслав боруков-
  • висша лига-
  • футбол

Единствената причина да съм в Англия е футболът

Юноша на Левски мечтае за Висшата лига - 1

Футболистът на Шефилд Уензди - Преслав Боруков очаква подновяването на тренировките в клуба. През есента той бе основна част от втория отбор на "кукумявките", а в последните месеци тренира изцяло с мъжкия тим.

"Спазвам строг режим, силно съм ограничил контактите си. Но пък не спирам да тренирам здраво за добра форма по програмата, направена от клуба ми. И чакам с огромно нетърпение първенството да бъде подновено. Следя българското първенство много изкъсо, мачовете на отборите от Топ 6 в България ги гледам - ако не на живо, то после на запис. Имам и много приятели, които играят в А и Б група, така че съм наясно какво се случва. Няма как да бъде иначе, аз никога не съм късал връзката с България. Единствената причина да съм в Англия е футболът. Радвам се, че вече четири години съм в Англия - най-силната и пълна с класни играчи лига, но си оставам българин като светоусещане. Мога да бъда навсякъде по света, където имам договор и играя в добър клуб, който ми помага да развивам качествата си", споделя той.

"Оценявам какъв старт имам с тренировките тук и ще се опитам да го използвам на максимум. Както съм казвал, мечтата ми е да играя във Висшата лига и ще работя за тази мечта", разкрива юношата на Левски пред БТА


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Браво

    3 0 Отговор
    Напред и всички мечти да се сбъднат.
  • 2 Мим

    3 0 Отговор
    Желаем ти успех и един ден в националния на България,като лидер..