Last news in Fakti

18 Април, 2020 09:35 3 325 4

ЦСКА с нов треньор през новия сезон

  • цска-
  • стамен белчев-
  • футбол-
  • треньор-
  • милош крушчич

Идеята е той да замени Милош Крушчич от лятото

ЦСКА с нов треньор през новия сезон - 1
Снимка: БГНЕС

Стамен Белчев почти сигурно ще се завърне начело на ЦСКА след края на сезона. Специалистът е получил покана отново да работи на "Българска армия". Идеята е той да замени Милош Крушчич от лятото.

Белчев се раздели с Арда в началото на тази седмица по свое желание. Кърджалийци решиха да освободят по-голямата част от чужденците и да свият бюджета, което се различаваше сериозно от първоначално анонсирания амбициозен проект. В крайна сметка Белчев е предпочел да напусне и двете страни се разделиха по взаимно съгласие.

Часове след раздялата с Арда се заговори за завръщането на Стамен Белчев в ЦСКА, но треньорът отрече. Това е трети опит на "армейците" да го ангажират през последната година. Миналото лято Белчев дори се срещна с шефовете на ЦСКА, но отказа предложението. Основната причина бе, че трябва да работи под шапката на Люпко Петрович. Вече в хода на първенството след оставката на сърбина "червените" поканиха за втори път Стамен, но той отново не прие и предпочете да продължи работата си в Кърджали.

След като напусна Арда, хасковлията заяви, че се надява вратата към ЦСКА да не е затворена за него и ако получи ново предложение, този път ще обмисли по-сериозно да го приеме.

Белчев беше назначен начело на "армейците" на пожар на 27 ноември 2016 година след оставката на Едуард Йорданеску. Преди това водеше дубъла на ЦСКА. Той се утвърди на поста в представителния тим и се задържа до 1 май 2018 г. Под негово ръководство тимът играеше на добро ниво и имаше реален шанс за златен дубъл през 2018-а, но не успя и в двата турнира и се стигна до раздяла.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 1234

    3 2 Отговор
    Много голяма работа тоз Белчев. Направо да им дават титлата.
  • 3 Мим

    3 0 Отговор
    Не ни правете на будали,явно подмолно всичко е било уговорено и Пешев като разбра,веднага го освободи,но съмнявам. се,че ще цъфне и върже при тирето от ловеч в София..
  • 4 Хайде бе

    1 0 Отговор
    Е, ха дано да изкара повече от пет-шест срещи. Смените на треньори са типично български патент, грандиозните издънки - също