Last news in Fakti

18 Април, 2020 18:17 1 497 1

Волейболният Левски се разделя с много от играчите си

  • волейбол-
  • левски
Волейболният Левски се разделя с много от играчите си - 1
Снимка: levskivc.bg

Волейболният Левски ще се раздели с много от играчите си , съобщава вестник "Меридиан Мач".

Още преди прекратяването на първенството "сините" обявиха, че ще доиграят сезона с юношите си. Повечето волейболисти от основния състав щели да помагат в тренировките на малките. Сега обаче от Левски, който преди спирането на сезона и обявяването на временното класиране за крайно беше седми, със сигурност си тръгват някои от най-опитните. Става въпрос за трикратните шампиони с тима от 2005, 2006 и 2009 години Методи Ананиев и Теодор Богданов, които са на по 34 години, както и за разпределителя Делчо Раев и либерото Ивайло Лалов.

За да се укрепи последната позиция, в Левски се завръща Владислав Иванов - Лимона, който за последно беше в Марек. Лимона взе титлата със "сините" в същите години като посрещача Ананиев и центъра Богданов.

Треньор и за следващата кампания, чието начало не е ясно, ще е бившият разпределител на Левски и националния отбор Андрей Жеков. Както е известно, въпреки пандемията продължава строителството на новата зала на Левски за 1700 души в близост до местността Камбаните в София.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 месара

    0 1 Отговор
    е, и?!