Last news in Fakti

30 Април, 2020 09:17 3 424 5

Сменят собствеността на Левски

  • левски-
  • павел колев-
  • васил божков-
  • футбол-
  • георги попов

Възможно е да има развитие в началото на другата седмица, работя по въпроса, казва Павел Колев

Сменят собствеността на Левски - 1
Снимка: БГНЕС


Изпълнителният директор на Левски Павел Колев призна пред "Меридиан Мач", че е възможно да се стигне до промяна на собствеността на клуба.

В момента ситуацията на "Герена" е много сложна и съществуването на клуба е в риск. Към момента мажоритарен собственик е Георги Попов, който разполага с 86,6 % от акциите. 10 % са при "Тръст Синя България", а останалите при дребни акционери. В момента Попов е обявен за издирване, след като беше обвинен за участие в ОГП, ръководена от Васил Божков.

Самият Колев прилага успешно нетрадиционни практики за набиране на средства и погасяване на задълженията на клуба, но заради спирането на сезона и подкрепата от феновете спадна.

Той коментира и информацията за трикратно намаляване на бюджета за следващия сезон.

"Аз самият не знам какъв ще бъде бюджета през новия сезон. Възможно е да има развитие около смяната на собствеността в началото на другата седмица. Работя по въпроса", казва Колев пред изданието. Той се надява с края на извънредното положение на 13 май да има повече яснота около бъдещето на клуба.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Аноним

    7 3 Отговор
    Снайпериста още ли цица
  • 2 Иво

    11 0 Отговор
    А бе хора какво направихте с този отбор направо го разпиляхте...

    Коментиран от #3

  • 3 Тва не е отбор и спорт

    10 2 Отговор

    До коментар #2 от "Иво":

    Ами схема и казино за грабежи от народа
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Хаха

    3 0 Отговор
    Досега които минаха през Левски оставиха по някой милион дългове.Ще се стигне до фалит както в Цска.Феновете да потърсят отговорност от старите ръководства които всички са милионери а не да отделят пари от залъка на децата си.