Last news in Fakti

29 Април, 2020 21:28 2 591 4

Токов удар уби 21-годишен футболист

  • футбол-
  • индепенденте-
  • кайо фелипе силва

Играчът е бил на борда на кайт, когато се блъска с глава в електрически кабели

Токов удар уби 21-годишен футболист - 1


Токов удар уби талант на бразилския Индепенденте Кайо Фелипе Силва. Той издъхна едва на 21 години в Сао Пауло по време на инцидент.

Играчът е бил на борда на кайт, когато се блъска с глава в електрически кабели и издъхва от тока, който е минал през тялото му.

Кай Фелипе Силва е бил титулярният ляв бек на Индепенденте - малък клуб от Сао Пауло, който играе във второто ниво на региона.

Толкова млад, толкова пълен с живот, толкова учтив, толкова смирен, толкова приятелски настроен. Имах красиво приятелство", написа бразилски журналист Едмар Ферейра в социалните мрежи.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ххх

    8 0 Отговор
    И сега какво ? Да седна да ровя в интернет значението на "българската" дума кайт, защото "талантливия" автор на статията не можа в скоби да допълни някакво разбираемо пояснение за какво се отнася.
  • 2 Алфа Чакал

    5 0 Отговор
    И аз не знам какво е това,да не е нещо като делта планер.
  • 3 А беее

    0 0 Отговор
    Той и Ивайло толкова знае ама сега сигурно си вика:Видяхте ли колко съм умен бее! Ама нейсе!
  • 4 Знаещ

    0 0 Отговор
    Кайт от англииски е хвърчило. Кайт-сърф теглене на сърф с хвърчило. Може да тегли каквото си искаш, но не може да хвърчиш с него, че и да си оплетеш главата. Ивайло разбрал недоразбрал бърза да не го изпреварят! И не е само той!