Last news in Fakti

30 Април, 2020 09:35 1 434 2

Белгийски гранд иска талант на Черно море

  • мартин минчев-
  • футбол-
  • пфк черно море-
  • гент

19-годишният Минчев не спира да впечатлява с представянето си за "моряците" и името му се спряга за доста отбори в Европа през последните няколко месеца

Белгийски гранд иска талант на Черно море - 1
Снимка: БГНЕС

Белгийският Гент гласи Мартин Минчев за наследник на 20-годишния канадец Джонатан Дейвид, около когото се шуми доста в последно време и е един от най-желаните нападатели в Европа.

Младият национал на България е един от стрелците, които са в плановете на белгийския клуб и като нищо може да се стигне до официална оферта за него. 19-годишният Минчев не спира да впечатлява с представянето си за "моряците" и името му се спряга за доста отбори в Европа през последните няколко месеца.

​По неофициални информации Черно море няма да го даде никак евтино, а в родната преса се тиражираше цифра от рода на 1,5 милиона евро.
На 100% е сигурно, че Гент ще продаде Дейвид, като той е свързван с Челси, Ливърпул, Манчестър Юнайтед, Интер и редица други европейски грандове. Канадецът има 18 гола в шампионата от 27 мача и е само на 20 години.

Освен Минчев, Гент има още няколко варианта за нападател, но е доста вероятно да се спре на българина, който при всички положения ще излезе евтино за стандартите на белгийския футбол и освен това е доста млад и перспективен, информира "Новапрес".


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 а дано

    3 0 Отговор
    Не го знам момчето, но му желая успех
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.